• Papelaan 85-d, 2252 EG Voorschoten
  • 071 532 1442
  • censere@censere.nl

Het team van Censere

title
Marjo Ramakers
Arts/seksuoloog NVVS/fellow ECSM

Marjo Ramakers is arts en seksuoloog NVVS.  Ze studeerde fysiotherapie en geneeskunde, en specialiseerde zich in de seksuologie. Naast patiëntenzorg is ze betrokken bij onderwijs en nascholing, en supervisor en coach voor collega’s (in opleiding). Ze is een veelgevraagd spreker voor congressen en workshops. Ze publiceerde met name over vulvodynie, dyspareunie, vaginisme en bekkenbodemproblematiek. In 2014 ontving ze de Hector Treubprijs vanwege haar maatschappelijke verdiensten op het gebied van de psychosomatische obstetrie en gynaecologie.

Ze is betrokken, spreekt in begrijpelijke taal en noemt de dingen bij de naam. Ze maakt complexe zaken bespreekbaar op een manier die recht doet aan alle betrokkenen.

title
Gidia Jacobs
Gezondheidszorgpsycholoog/pedagoog/seksuoloog NVVS

Gidia Jacobs is gezondheidszorgpsycholoog, pedagoog, seksuoloog NVVS, coach en supervisor. Ze werd oorspronkelijk  opgeleid tot wetenschappelijk onderzoeker in de gehechtheidstheorie en richtte zich gaandeweg steeds meer op hulpverlening, coaching en onderwijs.

Ze heeft humor, is doortastend en doelgericht als het kan, confronterend als nodig, maar altijd met respect voor de ander. Ze is ‘losjes’ in het contact, zonder de importantie van de kwestie uit het oog te verliezen. Ze is gewend om in het werken met (echt)paren meervoudig onpartijdig te denken en handelen. Daarnaast schrijft ze vakliteratuur en zit ze in commissies.