• Papelaan 85-d, 2252 EG Voorschoten
  • 0715321442
  • .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)

Censere publicaties

title
Duurzame relaties

Gidia Jacobs en Marjo Ramakers maakten dit boekje bij het 12,5 jarig bestaan van hun praktijk, CenSeRe. Gezonde seks, relatie en psyche gaan vaak hand in hand. Dit boekje geeft goed weer hoe dat in de dagelijkse praktijk een rol speelt.  U kunt dit boekje bestellen per email via censere@censere.nl met opgave van uw adresgegevens en het aantal boekjes.

Prijs (incl. verzendkosten):  € 10,00
 

title
Handboek seksuele gezondheid

Heldere theoretische uitleg en duidelijke praktijkvoorbeelden voor artsen, verpleegkundigen, psychologen en andere zorgprofessionals. Het boek heeft een website met aanvullende informatie: www.seksueelgezond.nl

Auteurs: Peter Leusink, Marjo Ramakers (Het handboek is onder revisie, nieuwe versie verwacht voorjaar 2025)

ISBN: 9789023246510, prijs: € 39,50 

Bestellen: via Van Gorcum

title
Rationeel-emotieve therapie

Tweede herziene druk: cognitieve gedragstherapie is de dominante richting geworden binnen het psychologische veld en ook de RET maakte de nodige ontwikkeling door.

ISBN: 9789031351084, prijs: € 69,00

Bestellen: via Bohn Stafleu van Loghem

title
Seks uit de praktijk

Over seks en seksualiteit doen vaak veel verhalen de ronde, maar wat er zich werkelijk in de levens van mensen afspeelt, weten we vaak niet. De verhalen in dit boekje geven u een goede kijk op wat er in de therapiekamer gebeurt. 

Het boekje is uitverkocht maar u kunt een gratis pdf van het boekje verkrijgen als u een email stuurt aan censere@censere.nl.